středa 4. dubna 2007

Celebrity Camp: B jako Black Island

Když se slunce schová za obzor a je dobojováno, zbývá udělat poslední věc - zamířit na Black Island, kde poražený tým ze svého středu vyřadí jednoho člena. Taková byla jediná jistota, se kterou se každé ráno budily celebrity na Filipínách při natáčení Celebrity Campu.

Black Island je místo, které si váš respekt získá automaticky. Když jsem o něm slyšel poprvé, měl jsem pocit, že si ho vymyslel scénárista hollywoodského filmu. Jenže Black Island existuje a myslím, že kdyby o něm věděl producent Survivora Mark Burnett, uslintal by se.

Kde Black Island najdete?

Black Island je poslední, nejsevernější ostrov na západní straně Kalamianských ostrovů, kde se Celebrity Camp natáčel. Za ním už se rozkládá jen nechráněné moře. Je to poslední linie; konečná stanice a aby nebylo pochyb o tom, že jde o výjimečné místo, příroda si na něm vyhrála. Black Island je skutečně černý (většina ostrovů je tu sopečného původu) a protože má vysoké a kolmé skály, na kterých toho moc neroste, černá vás praští do očí už zdálky. A nepůsobí zrovna přívětivě.

Pokračování článku na gorilla.cz

Žádné komentáře: