středa 4. dubna 2007

Dnes začíná Celebrity Camp! Co přinese 1. díl?

Vzhledem k tomu, že jsem takříkajíc den co den u zdroje, vím, co vás dnes večer čeká. A nenechám si to pro sebe:-)

Celebrity Camp začne cestou celebrit na Filipíny. Uvidíte, jakým malým letadýlkem letěly celebrity z Manily a především, jak pokračovala jejich cesta dál zdejšími autobusy nazývanými jeepney.

Jakmile se celebrity dostanou do oblasti Kalamianských ostrovů, čeká je léčba šokem zvaná Vylodění. Mně osobně to naživo připomínalo vylodění v Normandii a pár celebrit mělo co dělat, aby ho zvládlo a doplavalo na břeh. Většině z nich asi teprve tehdy definitivně došlo, že Celebrity Camp nebude dovolená. A nebyly v tom samy, hodně jsme pochopili i my ve štábu:-) Tři soutěže denně a vyhazování je dvojnásobek toho, co se v Survivorovi točí za tři dny! Asi jsme se zbláznili:-)

Boj začíná

Pravidla Celebrity Campu budou založená na sbírání bodů. Za první soutěž dostane vítězný tým bod, za druhou dva, za třetí tři. Znamená to, že až do poslední soutěže nebude rozhodnuto a že žádnou soutěž nemůže tým ,,vypustit". V případě shody bodů, což se několikrát stalo, pak čeká týmy rozstřel, v němž se rozhodne o tom, který tým prohrál a musí ze svého středu jednoho člena vyřadit.

První soutěž v Celebrity Campu bude většinou malá, fyzicky nenáročná, prostě rozehřívací a spíš zábavná. Nebudou se jí ani účastnit všichni členové týmu. Dvoubodová bude o něco větší a ani té se nebudou účastnit všichni. V kompletní sestavě nastoupí týmy až do třetí, největší disciplíny, ve které taky dostanou fyzicky nejvíc zabrat. Ale samozřejmě, že i tohle jsme párkrát změnili.

Celý článek najdete na gorilla.cz

Žádné komentáře: