úterý 3. dubna 2007

Celebrity Camp: co nabídne a první jména

Herci, zpěváci, podnikatelé, sportovci a také politici - ti všichni přijali nabídku televize JOJ a rozhodli se stát se součástí jednoho z největších projektů, jaký dosud na Slovensku (i v Česku) vznikl.

Celebrity Camp připraví slovenským celebritám 4 týdny naplněné zážitky, které si budou pamatovat celý život. Vysoká vlhkost, teploty k 50 stupňům Celsia a řada výzev, které budou součástí celé hry, to všechno budou věci, které jim život na filipínském ostrově Sangat a v jeho okolí neulehčí. Jak se s náročnými podmínkami vypořádají? Odpověď se diváci televize JOJ dozví už na jaře.

Zatím čekají odpověď na jinou otázku. Kdo je mezi 26 celebritami, jejichž totožnost je zatím držena v tajnosti? Na veřejnost už prosákla některá jména. Na Filipíny se chystá lídr kdysi populární skupiny Metalinda Paľo Drapák i se svojí ženou. Chybět nebudou ani u nás známý Ibrahim Maiga (Fontána pre Zuzanu 2 a 3), blonďaté sexy moderátorky Zuzana Hajdu a Zuzana Belohorcová,na Slovensku kdysi velmi populární zpěvačka Eva Máziková (57), na Slovensku populární fitneska Zora Czoborová, tenista Karol Kučera, markízácká ex-moderátorka Aneta Dočekalová-Parišková a herec Miro Noga. Moderátory budou Ján Kroner a Petra Polnišová. Slušná sestava, kterou brzy doplní další známá jména. Fotky najdete na bleskovky.sk

Co Celebrity Camp nabídne? Dočtete se na gorilla.cz

Žádné komentáře: