pondělí 9. dubna 2007

Celebrity Camp: inventura 1

Celebrity Camp má za sebou první týden vysílání a tak je čas na malou inveturu toho, co se ještě na internetu objevilo, ale zatím si to nenašlo cestu na tento blog.

Emdiho názor

Při hledání informací o tom, kde a jak se píše o Celebtity Campu jsem narazil například na Emdiho blog a jeho hodnocení první části Celebrity Campu, které je docela solidně napsané. Druhou část sice zatím Emdi nezhodnotil, ale jakmile se objeví, určitě si ji rád přečtu.

Magistr Holoubek píše...

O CC píše kupodivu i šéfredaktor prepni.atlas.cz Mgr. Jan Holoubek, což je člověk, jehož názory jsou většinou naprosto mimo (slušně řečeno, stálo by to za podrobnou analýzu), Celebrity Camp mu ale kupodivu padl celkem do oka a v článku Očekávaný Celebrity Camp začal! si hlavně posteskl, že něco takového nevzniklo i u nás. Ani se mu nedivím, pokud by české celebrity předvedly totéž co slovenské, bylo by o čem psát každý den. Další článek na magazínu atlasu vychází z tiskové zprávy a sympaticky přehání svým názvem: Celebrity Camp nadchl Slováky!

Dodatek ke sledovanosti

Když už jsem zmínil onu tiskovou zprávu, tady je na ni odkaz a tady to hlavní z ní: ,,Tam, kde je prítomný signál JOJky (CS pokrytie JOJ 12+) sa tak stala dobrodružná hra TV JOJ bezkonkurenčnou jednotkou večera. V komerčne najzaujímavejšej skupine divákov vo veku od 15 do 49 ročných a u detského diváka vo veku 4-14 rokov sa stala šou Celebrity CAMP jednotkou včerajšieho večera bez ohľadu na pokrytie TV JOJ." Znamená to, že i když celkově skončil středeční první díl až třetí (byť těsně) , na JOJce jsou podle všeho spokojení, protože objektivnější podrobnější analýza ukazuje lepší výsledky. A musím se přiznat, že jsem rád. Kdyby Celebrity Camp bodoval u staré generace, asi by s ním něco nebylo v pořádku.

Ať žijí bikiny!

A pár obrázků nakonec, na pravda.sk najdete fotogalerii, které dominují sexy celebrity (viz foto nahoře). Na stejných stránkách je také u článku o sledovanosti mírně spoileroidní fotografie Danice Jurčové v jedné ze soutěží.

Žádné komentáře: