sobota 7. dubna 2007

Celebrity Camp: modří vyhodili Mira Nogu

Herec Miro Noga, podle svých vlastních slov jeden z favoritů celé show, se stal druhou celebritou, pro kterou dobrodružsví na Filipínách skončilo. Stav se tím srovnal, oba týmy mají o jednoho člena méně.

Druhý díl začal nocí po prvním vyřazování, kdy se červení museli ubytovat na ostrově, zatímco modří si užívali na luxusní jachtě s poněkud bizarním kapitánem. Zpívala se slavná hitovka Janka Lehotského Mená lodí stratených a zdálo se, že modrým nemůže náladu nic zkazit. Jenže sotva jeden den vyhrajete a dostanete se ke spánku, musíte vstávat a bojovat znovu. V téhle hře se totiž vyřazuje každý den.

První soutěž s názvem zvířátka Filipino postavila před oba týmy jednoduchý úkol - naučit se v časovém limitu názvy filipínských zvířat v jazyce filipino. Zatímco červení pod manažerským vedením Fedora Flašíka na to šli přísně systematicky, u modrých navzdory snahám Roba Beňa panoval chaos. Červení nakonec udělali jen jednu chybu (Danica Jurčová si spletla obrázky) a tak vyhráli.

Stejně jako ráno, i v druhé soutěži šly týmy do akce po sobě. Jejich úkolem bylo nalovit co nejvíc ryb plavajících v postavené ohradě. Červení tuto disciplínu znovu s přehledem vyhráli a to i bez ryby, kterou hodil do nádoby Johny Mečoch po odpískání konce hry (byl za to důrazně napomenut). Jak se ale ukázalo ve střižně, Zora Czoborová hodila těsně před vážením za tichého souhlasu celého červeného týmu do koše na ryby dva kameny, které po vážení Fedor Flašík, Karol Csino aĽudo Kaník rychle utopili v moři. Celé je to o to paradoxnější, že červení si sami mezi sebou řekli, že budou hrát čestně a že pokud to někdo poruší, odstoupí. Jak je vidět, platí to zřejmě jen pro případy, kdy se na podvod včas přijde:-)

Třetí disciplína byla tak jako Útěk z vězení z prvního dílu fyzicky náročná. Týmy musely dopravit z moře na pláž vor s hořícími loučemi, najít v zemi zakopané klíče a s jejich pomocí si odemčít konstrukci, pod kterou se i s vorem museli proplazit. V cíli už pak zbývalo jen vytvořit lidskou pyramidu a zapálit vítězný oheň. Jako prvním se to podařilo červeným. Ti si v průběhu soutěže vypracovali slušný náskok a zatímco modří se trápili v moři, červení makali jako stroj až do konce.

Vyřazování v posvátné jeskyni na Black Islandu znamenalo konec pro Mira Nogu. Ten byl sice členem mužské aliance, která chtěla vyhodit pop divu Evu Mázikovou, šéf mužské aliance Robo Beňo ale překvapivě změnil názor a nehlasoval podle dohody, čímž Mira ke svému údivu nepřímo poslal domů.

V soutěži zůstává 24 celebrit a příště je čeká bez přehánění neuvěřitelná slovensko-filipínská tancovačka zakončená bouřlivou hádkou a slzami.

Žádné komentáře: