středa 11. dubna 2007

Celebrity Camp: co přinese 3. díl?

Ani ve třetím dílu se situace mezi červeným a modrým týmem nezklidní. Zatímco modří se snaží být hlavně v pohodě, což vede k tomu, že jsou každou chvíli nešťastní, červení soutěž berou vážně – v jejich týmu je řada ambiciózních hráčů jako Marek Ťapák (který už se kdysi účastnil Pevnosti Boayard), Zora Czoborová, Ľudo Kaník nebo Aneta Parišková.

V první, ranní, soutěži si vybraní zástupci týmů procvičí paměť. Víc k tomu není co dodat, prostě je vpustíme do domečku a dívejte se:-)

Jádrem, kolem kterého se odehraje nejvíc událostí, se stala druhá soutěž, ve které celebrity čeká soutěž v rybářské vesnici spojená se slovensko-filipínskou slavností. Kromě toho, že uvidíte šílený běh napříč úzkými uličkami se můžete těšit především na unikátní záběry Filipínců ve slovenských krojích a neuvěřitelné všeobecné veselí… které skončí pláčem, hádkou a obviňováním na všech možných frontách.

Natáčení této disciplíny bylo jedním z největších zážitků, jaké jsme na Filipínách vůbec zažili. Z celé akce vzniklo tolik materiálu, že jsme se některých záběrů na rozesmáté celebrity a davy přihlížejících obyvatelů rybářské vesnice vzdávali jen s těžkým srdcem. Filipínci jsou kontaktní, společenští, veselí a když se v téhle vesnici vylodila tlupa bláznivých bělochů pobíhajících uličkami jako o život a s kamerami v rukách, shromáždili se všichni na náměstí a vytvořili naprosto úžasnou atmosféru.

Byl to jeden z těch okamžiků, kdy se bourají hranice a vy cítíte, že když se to vezme kolem a kolem, jsme všichni na světě stejní a dokážeme si rozumět i beze slov. Zní to sice pateticky, ale přesně tak to bylo. Koncentrovaná nakažlivá radost, která vás přinutí zamyslet se. Tihle lidé žijí podle našich měřítek v bídě a přesto vypadají šťastněji než většina z nás… Bylo to tak působivé, že jsme neodolali a ke konci Celebrity Campu se do vesnice vrátili natočit ještě jednu soutěž. Ale o tom až jindy.

I když druhá soutěž přinese nejvíc emocí, v CC je vždy rozhodující ta poslední, tříbodová. Jmenuje se Noemova archa a na týmy v ní čekají domácí zvířata, rozložená loď a úkol zvířata symbolicky zachránit. Jak to všechno dopadlo a který z týmů nakonec v jeskyni musel vyřadit jednoho ze svého středu, to se dozvíte už dnes večer.

Žádné komentáře: