pátek 6. dubna 2007

Celebrity Camp: co přinese 2. díl?

Pokud jste měli při sledování prvního dílu pocit, že celebrity se občas chovají jako děti, pak při sledování druhého vám spadne brada ještě o něco níž.

Na začátku uvidíte, jak trávily celebrity první noc. Červení na ostrově, modří na jachtě.

V první disciplíně pronikneme společně s celebritami do jazyka filipino, protože týmy měly za úkol naučit se v časovém limitu filipínské názvy zvířat. A krásně se přitom ukázalo, který tým je jak sehraný.

Jádrem tohoto dílu bude tentokrát druhá disciplína Chytání ryb, při které vše probíhalo na první pohled normálně, ve střižně jsme ale ke svému údivu zjistili, že ,,hraní fair-play" se stane leitmotivem i tohoto dílu. Jeden z týmů totiž v soutěži o to, kdo nachytá víc ryb, podváděl a to tak rafinovaně, že si toho nevšiml nikdo ze štábu - a dokonce ani nikdo z druhého týmu. Vzhledem k tomu, že týmy se téměř permanentě hlídaly, jestli náhodou někdo neprovádí nějakou levárnu (místy to byla až paranoia), šlo o skutečně brilantní kousek, který měl pro zúčastněné jedinou chybu - vše nakonec prasklo a my vám důkladně ukážeme krok za krokem, jak to probíhalo.

Třetí disciplína by se pracovně dala nazvat Oheň a bude v podobném duchu jako Útěk z vězení z prvního dílu, jen bude fyzicky o dost náročnější.

Druhý díl také přinese zajímavé dohadování skupinek v poraženém týmu o to, koho vyhodit. Uvidíte, kdo s kým a proti komu a jak jsou síly v týmu rozdělené. Podle mě jde dokonce o jedno z těch nejvydařenějších dohadování před vyřazováním v jeskyni, takže pokud se vám líbil první díl, myslím, že tenhle by u vás mohl díky většímu množství ,,reality" prvků zabodovat ještě víc.

Druhou část Celebrity Campu uvede TV JOJ v sobotu 7. dubna ve 20:00 hod.

Více o podvodu z druhého dílu (včetně jmen některých aktérů) najdete i na bleskovky.sk

Žádné komentáře: