středa 18. dubna 2007

Celebrity Camp: co přinese 5. díl

V pátém dílu nás čekají tři naprosto různé soutěže. Ta první se odehraje na jachtě a má název ,,Zpevácky battle". Proti sobě se postaví zástupci obou týmů, střídavě si budou losovat jména ze slovenské pop-music a budou muset zpívat co nejvíc kousků od daného jména. Uvidíte, kolik si kdo vybaví písní od Elánu, od Modusu, jak si vedl Sagvan Tofi a hlavně uslyšíte jedinečnou verzi hitu Petra Nagyho Sám s nohami na stole, kterou vystřihl zoufalý Janko Lehotský. Musím říct, že natáčení téhle disciplíny jsme si na jachtě užili, kameramani měli místy problémy udržet kamery a tak jen doufám, že se alespoň část z té dobré nálady podaří přenést i přes obrazovku.

Druhá disciplína se natáčela na ostrově Pamalican a týmy v ní soutěžily v přehazování vody z kyblíku do kyblíku. Je to disciplína, při které je důležitá především obratnost a šikovnost, nikoli síla, takže uvidíme, jak si v ní povedou modří.

Natáčení třetí disciplíny s pracovním názvem Vodopády se změnilo v nečekané drama. Na týmy tu čekaly tři indicie, s jejichž pomocí musely odhalit polohu pokladu v jezeře. Fyzicky extrémně náročná záležitost dala zabrat všem včetně Zory Czoborové a v čele s Paľem Drapákem, který tu měl velké problémy. Kdykoli si na tu scénu, dobře známou i z teaseru (,,Pomožte mu někdo!") vzpomenu, není mi dobře stejně, jako mi nebylo dobře tehdy, kdy jsem stál na břehu, sledoval ho, jak se potácí a s mrazivým pocitem v žaludku se bál nejhoršího. Nikdo z nás tehdy nevěděl, co se děje, viděli jsme jen smrtelně bledého Paľa a já si v tu chvíli jen říkal ,,Doufejme, že nám tady neumře." Měl jsem o něj opravdu strach.

Kromě tří soutěží na vás čeká ještě vznik jedné aliance a nečekaná komplikace pro jeden z týmů. Jak to všechno dopadne, to uvidíte už dnes večer na TV JOJ.

Žádné komentáře: